Reinert me beine’

I går hørte jeg en sørlandsdialekt, og da var ikke veien så lang for å velge den første visa fra albumet Sommer og Allsang. Vi i Gjerdrum Bygdekor hadde denne med i forestillingen For Fulle Seil som ble spilt For Fulle Hus flere ganger i Gjerdrum i året 1992. Det begynner å bli noen år siden det. Vi var også i Haugesund med denne forestillingen, og der var scenen en gammel veteranbåt. Foran oss hadde vi 20000 tilskuere, dvs, alle så nok ikke på oss, men vi kan jo innbille oss det ihvertfall.

Det var ikke lett for kor og korps å komme seg til scenen. I Haugesund var det Sildajazz og Havnedager, og det var sistnevnte som hadde engasjert oss med denne forestillingen. Problemet ble løst ved at vi fulgte med i jazzparaden som endte opp her på brygga. Med sjørøvere, kannibaler og sverd klarte vi å komme oss gjennom folkemassene…..

Albumet Sommer og Allsang skal bli presentert nærmere etterhvert, men denne gangen kan dere ta en tur til en farlig Sydhavsøy. Hele albumet finnes på Spotify, Itunes osv osv. Mye ligger også på Youtube, bla annet denne:

@allsang.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s